Keramisch & Natuursteen

Bij Van Manen Badkamers vindt u een uitgebreide tegelpresentatie. Daarnaast vindt u door de hele showroom tegels die u ook in uw huis kunt terugvinden in de toekomst!

Vtwonen_Neo_DB_19314_19100 vloertegel gang

Natuursteen
Veel mensen denken dat natuursteen onbetaalbaar is maar dit valt in werkelijkheid vaak mee. Bij Van Manen Badkamers vindt u ook natuursteen dat in prijs kan concurreren met de gemiddelde tegel. En qua onderhoud hoeven de verschillen ook niet groot te zijn.


Venis starwood

VENIS
Met de Venis haalt u de beste kwaliteit tegels in huis. U kunt kiezen voor de keramische tegels met een houtlook, natuursteen look tot zelfs een metallic look. De Venis tegels staan bekend om de één van de allerbeste tegelproducten. Venis keramische tegels geven de ruimte een luxe en hoogwaardige uitstraling.


Een badkamer met 30x30 cm tegels met een design mix print in antraciet

Keramisch
Keramische tegels moeten wat ons betreft zowel functioneel als decoratief zijn. Naast maatvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk en zijn ze prachtig om te zien. Er is genoeg keus! Denk aan tegels van Sphinx, Villeroy&Boch en Mosa.

Wij bieden u de mogelijkheid om de tegels door onze ervaren tegelzetters te laten plaatsen. Op deze manier heeft u geen zorgen!

Ter inspiratie

bekijk onze tegelmerken

‘Uw project is mijn project.’


Youri de Vries

maak een afspraak