Keramisch & Natuursteen

Bij Van Manen Badkamers vindt u een uitgebreide tegelpresentatie. Daarnaast vindt u door de hele showroom tegels die u ook in uw huis kunt terugvinden in de toekomst! Kijk hier voor een greep uit onze tegelmerken.

Toveren met tegels
Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is maar goed ook, want tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer.

Vaak zie je in de badkamer neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Maar kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met kleurrijke tegels en diverse formaten. Of voeg speelse accenten toe, van mozaïektegels in een nisje tot een tegelbaan achter het meubel. En helemaal van nu: hexagone tegels. Tip: durf creatief te zijn en maak van je badkamer dé eyecatcher van je huis!


tile2

Natuursteen
Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als bouwmateriaal. Dat is met een reden! Daarom bieden wij ook vloertegels aan van natuursteen. Het assortiment bestaat uit materialen zoals Belgisch Blauw Hardsteen tot aan het witte marmer.

Met de verschillende materialen kunt u allerlei stijlen creëren. Of u kiest voor klassiek met het witte marmer of voor natuurlijk modern met graniet.


Een Portugese tegel met een print en een bad op pootjes

Keramisch
Keramische tegels moeten wat ons betreft zowel functioneel als decoratief zijn. Naast maatvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk en zijn ze prachtig om te zien. Er is genoeg keus! Denk aan tegels van Sphinx, Villeroy&Boch en Mosa.

Wij bieden u de mogelijkheid om de tegels door onze ervaren tegelzetters te laten plaatsen. Op deze manier heeft u geen zorgen!


VENIS tegels - Van Manen Badkamers

VENIS
Met de Venis haalt u de beste kwaliteit tegels in huis. U kunt kiezen voor de keramische tegels met een houtlook, natuursteen look tot zelfs een metallic look. De Venis tegels staan bekend om de één van de allerbeste tegelproducten. Venis keramische tegels geven de ruimte een luxe en hoogwaardige uitstraling. We hebben een compleet vernieuwende showroom van Venis, dus genoeg te zien!

Kijk hier voor een greep uit onze tegelmerken.

Ter inspiratie

bekijk onze tegelmerken

‘Uw project is mijn project.’


Youri de Vries

maak een afspraak