Onze merken

U heeft bij Van Manen Badkamers de keuze uit verschillende vloer- en wandtegels, daarnaast is er ook een assortiment natuursteen.


VENIS tegels
Venis is onderdeel van de Porcelanosa groep. Het bedrijf kan hierdoor ervaring putten uit jarenlange ervaring als fabrikant van keramische tegels, Daarom is het bedrijf inmiddels een mondiaal referentiepunt op het gebied van de productie van keramische en porseleinen wand- en vloertegels. Venis kan aan de top blijven dankzij haar innovatieve geest.
PORTADA
Keramisch hout
De Venis Starwood keramisch parket tegelserie is een uitgebreide collectie vloertegels die net echt hout lijken. Deze tegelcollectie heeft een groot aantal kleuren, die in thema’s zijn opgesplitst. Prachtig voor binnenshuis, maar ook voor buiten met de gripp versie is de Venis Starwood een mooie tegelserie voor in en buiten het huis.
Marazzi
Marazzi tegels staan voor een moderne, stijlvolle en warme uitstraling. Marazzi is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels en opereert internationaal. Sinds 1935 creëert Marazzi met ervaring, innovatie, creativiteit, traditie en een passie voor keramiek en milieubewustzijn de meest uiteenlopende tegels in topkwaliteit. Met meer dan 3.500 producten in diverse materiaalsoorten zoals porselein, mozaïek, marmer, graniet en natuursteen is er voor ieder wat wils.
Sphinx tegels
Onderscheidende vormgeving en respect voor mens en milieu gaan prima samen. Vanuit die visie werkt Sphinx Tegels voortdurend aan de ontwikkeling van hoogwaardige én duurzaam geproduceerde wand- en vloertegels.
Bij het ontwerp van de tegels dient thuishaven Maastricht als belangrijke inspiratiebron.
Sprekende voorbeelden hiervan zijn de concepten Belvédère, Servaes en Quartier
www.sphinxtegels.nl

.

logo_MOB
Michel Oprey & Beisterveld
Op twee locaties in Nederland een compleet overzicht van het beste op het gebied van natuursteen en keramiek dat op dit moment in de wereld te verkrijgen is!
Natuursteen is uitermate geschikt voor binnenvloeren en een combinatie met vloerverwarming is altijd mogelijk.

.

RAGNO
Ragno is een toonaangevende Italiaanse producent die door de jaren heen uitgegroeid is tot een unieke en grote speler op de tegelmarkt. Zij bieden conceptuele en minimalistische tegels. Vloer- en wandtegels met strakke designs zonder franje. De tegels van Ragno staan garant voor een uniek en persoonlijk interieur. Voor alle private en publieke ruimten biedt men een passende tegel die in diverse formaten leverbaar zijn.
VilleroyAndBoch-Logo-October-2017-Boxed-300x175
Villeroy&Boch tegels
Villeroy & Boch tegels is een van de leidende producenten van hoogwaardige tegels en een sterk merk op de keramiekmarkt. Vandaag de dag is de onderneming actief in meer dan 80 landen.
Met meer dan 680 medewerkers werken zij vanuit het hoofdkantoor in Merzig (Duitsland) alsook vanuit Mettlach (Duitsland) en La Ferté-Gaucher (Frankrijk). Uit hoogwaardige materialen ontstaan hier doordachte eersteklas materialen voor bad, woonruimte en architectuur.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor de woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor een nieuwe ‘klassieker’, de serie Hormigon. Hierdoor krijgen ruimtes meteen een karaktervolle uitstraling met een vintage tintje. Ga op de wand voor een blikvanger, betegel bijvoorbeeld een schouw óf vensterbank met de Square tegels in Powder White. Juist met een donkere voeg geven deze nét dat beetje extra in je huis.

Mosa tegels
Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. In het ontwerpatelier werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkelingen van nieuwe producten. Het bedrijf werkt daarbij veel samen met architecten voor de realisatie van maatwerk. Hier onder ziet u de nieuwe lijn van Mosa, kom voor meer Mosa tegels naar onze showroom.
www.mosa.nl

Sicis mozaiek
Sicis mozaïektegels vormen letterlijk een sieraad voor uw woning. De showrooms die het merk her en der in wereldsteden zoals New York, Parijs en Dubai heeft, zien er dan ook eerder uit als een kunstgalerie dan als een tegelshowroom.
www.sicis.com

Portugese tegels
De Portugese tegels zijn terug van weggeweest en hoe! Deze originele tegels met de mooiste printen en dessins zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Waar men een tijdje geleden nog dacht aan tegels zonder enige kleur of print is de Portugese tegel  nu terug om sfeer en originaliteit te laten terug komen in de badkamer!
www.cottoceramix.nl

Ter inspiratie

bekijk alle tegels

‘Als u zingend onder de douche staat, ben ik tevreden.’


Bastiaan Slaa

maak een afspraak