Onze merken

U heeft bij Van Manen Badkamers de keuze uit verschillende vloer- en wandtegels, daarnaast is er ook een assortiment natuursteen.

Sphinx tegels
Onderscheidende vormgeving en respect voor mens en milieu gaan prima samen. Vanuit die visie werkt Sphinx Tegels voortdurend aan de ontwikkeling van hoogwaardige én duurzaam geproduceerde wand- en vloertegels.
Bij het ontwerp van de tegels dient thuishaven Maastricht als belangrijke inspiratiebron.
Sprekende voorbeelden hiervan zijn de concepten Belvédère, Servaes en Quartier
ww.sphinxtegels.nl

.

Michel Oprey & Beisterveld
Op twee locaties in Nederland een compleet overzicht van het beste op het gebied van natuursteen en keramiek dat op dit moment in de wereld te verkrijgen is!
Natuursteen is uitermate geschikt voor binnenvloeren en een combinatie met vloerverwarming is altijd mogelijk.

.

Villeroy&Boch tegels
Villeroy & Boch tegels is een van de leidende producenten van hoogwaardige tegels en een sterk merk op de keramiekmarkt. Vandaag de dag is de onderneming actief in meer dan 80 landen.
Met meer dan 680 medewerkers werken zij vanuit het hoofdkantoor in Merzig (Duitsland) alsook vanuit Mettlach (Duitsland) en La Ferté-Gaucher (Frankrijk). Uit hoogwaardige materialen ontstaan hier doordachte eersteklas materialen voor bad, woonruimte en architectuur.

VT Wonen tegels
VTwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren… Met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, en zeker voor de badkamer.

Deze tegels uit de NEO serie, zijn samengesteld uit 8 verschillende dessins in de kleuren Ambre, Noir en unikleurig 20 x 20 cm. De uni kleuren zijn ook te verkrijgen in 33 x 33 cm.
www.vtwonentegels.nl
Kom voor Mosa tegels naar de showroom in Barneveld.

Mosa tegels
Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. In het ontwerpatelier werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkelingen van nieuwe producten. Het bedrijf werkt daarbij veel samen met architecten voor de realisatie van maatwerk. Hier onder ziet u de nieuwe lijn van Mosa, kom voor meer Mosa tegels naar onze showroom.
www.mosa.nl

Sicis mozaiek
Sicis mozaïektegels vormen letterlijk een sieraad voor uw woning. De showrooms die het merk her en der in wereldsteden zoals New York, Parijs en Dubai heeft, zien er dan ook eerder uit als een kunstgalerie dan als een tegelshowroom.
www.sicis.com

Portugese tegels
De Portugese tegels zijn terug van weggeweest en hoe! Deze originele tegels met de mooiste printen en dessins zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Waar men een tijdje geleden nog dacht aan tegels zonder enige kleur of print is de Portugese tegel  nu terug om sfeer en originaliteit te laten terug komen in de badkamer!
www.cottoceramix.nl

Ter inspiratie

‘Uw project is mijn project.’


Youri de Vries

maak een afspraak