Over ons team.

Joni van Ginkel
Adviseur

Joni komt ook uit de wereld van de styling. Met veel enthousiasme, wilskracht en doorzettingsvermogen is Van Manen Badkamers een groot talent rijker.

Roel Slaa
Adviseur

Roel heeft de badkamerafdeling binnen het WoonThemaCentrum opgezet. Met zijn aanstekelijke lach, spontaniteit en meer dan 25 jaar aan ervaring voorziet hij de klant van vakkundig advies en inspirerende gedachten. Roel is de eigenaar van Van Manen Badkamers.

Leanne Bosma
Adviseur

Leanne is van oorsprong stylist, ze heeft een groot inlevingsvermogen en een passie voor creativiteit; Leanne heeft zich in korte tijd ontplooid tot krachtige schakel binnen het team. Door zich in te leven in de klant en een vooruitstrevende blik ontstaan er creaties die met hun tijd meegaan.

Youri de Vries
Projectleider

Voor de uitvoering en planning bij Van Manen Badkamers is Youri de uitgelezen persoon. Youri verrijkt het team met zijn technische kennis. Vanaf de verkoop is Youri verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten en hij weet als projectleider het traject in te vullen van tekening tot en met installatie.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw badkamerproject kunnen invullen? Maak dan een afspraak, wij staan voor u klaar!