Over ons team.

Roel Slaa
Projectleider

Roel heeft de badkamerafdeling binnen het WoonThemaCentrum opgezet. Met zijn aanstekelijke lach, spontaniteit en meer dan 25 jaar aan ervaring voorziet hij de klant van vakkundig advies en inspirerende gedachten. Daarnaast is Roel ook onze projectleider. Vanaf de verkoop is Roel verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en hij weet als projectleider het traject in te vullen van tekening tot en met installatie. Roel is de eigenaar van Van Manen Badkamers.

Joni van Ginkel
Adviseur

Joni komt uit de wereld van de styling. Met veel enthousiasme, wilskracht en doorzettingsvermogen is Van Manen Badkamers een groot talent rijker.

Bastiaan Slaa
Adviseur

Bastiaan heeft een groot inlevingsvermogen en een passie voor creativiteit. Bastiaan heeft zich in korte tijd ontplooid tot een krachtige schakel binnen het team. Door zich in te leven in de klant en een vooruitstrevende blik ontstaan er creaties die met hun tijd meegaan.

Gaby van Voorthuizen
Adviseur

Gaby weet met haar creativiteit iedere keer weer tot een verrassende oplossing te komen. Van uw wens maakt zij haar uitdaging. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte. En dit resulteert in pareltjes van badkamers. Functioneel én stijlvol. Tijdloos én toch modern.

Marcel Brandes
Adviseur

Marcel is een betrouwbaar, klantgericht persoon met een bijzonder groot oog voor detail, die mede door zijn luistervaardig, observatie- en inlevingsvermogen anderen met een helder en eerlijk advies overtuigt. Hij gaat voor hoge kwaliteit en goede service en is altijd op zoek naar een goede balans tussen design en praktische bruikbaarheid.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw badkamerproject kunnen invullen? Maak dan een afspraak, wij staan voor u klaar!