Badkamer showroom Barneveld

Ontdek jouw stijl in onze badkamer showroom in Barneveld. Bij ons vind je maar liefst 800 m2 aan badkamer inspiratie. Met meer dan 30 verschillende opstellingen vind je altijd wel een badkamer die helemaal past bij jouw stijl.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw badkamerproject kunnen invullen? Maak dan een afspraak, wij staan voor u klaar!

Ons adres

Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW
Barneveld

0342-425740

Ontdek jouw stijl

Wil jij een badkamer met de stijl en luxe van een wellness of wil jij vooral een praktische inrichting met een fijne douche.

Landelijke badkamer

Bij een landelijke badkamer wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en warme kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een mooi eiken wastafelmeubel of zelfs mooie tegels met een houtlook. Een mooie klassieke badkuip op pootjes staat ook mooi in een landelijke badkamer.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer is meestal strak ontworpen en heeft een rustige uitstraling. Denk hierbij aan het gebruik van een beton ciré of grote tegels, om zo min mogelijk voegen in de badkamer te krijgen. Qua kleurgebruik zie je in een moderne badkamer veel wit, maar een betonlook kan ook heel mooi zijn. Verder zie in een moderne badkamerinrichting weinig accessoires terugkomen.

Industriële badkamers

De industriële woontrend is populair en dat zie je ook terug in de badkamer. In onze badkamer showroom kan jij uitgebreid inspiratie opdoen voor jouw eigen industriële look. Robuuste meubels, stalen douchedeuren, houten elementen, het komt allemaal terug in een industriële badkamer. Door voor zwart sanitair te kiezen krijg je een stoere, industriële uitstraling in je badkamer.

Grote badkamers

Met een grote badkamer heb je meerdere mogelijkheden. Ga voor een vrijstaand bad om je badkamer luxueus in te richten of maak je eigen wellness in huis met een infrarood sauna of sunshower in je badkamer. Bij grote badkamers speelt design een veel grotere rol. We bieden meubels en sanitair aan van verschillende exclusieve merken en ook voor maatwerk in jouw badkamer kan je bij ons terecht. Ben jij benieuwd hoe wij jouw eigen design badkamer kunnen realiseren? Kom dan langs in onze badkamer showroom en vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Kleine badkamer

Heb jij een kleine badkamer in huis? Dan zul jij iets meer afwegingen moeten maken om een badkamer naar wens te krijgen. Vind je het geen probleem om in bad te douchen of wil jij graag een inloopdouche? Daarnaast kan je natuurlijk kiezen voor een groot badkamermeubel met 2 kranen of een kleine wastafel, zodat je meer gebruik kunt maken van de ruimte die je hebt. In onze showroom vind je verschillende opstellingen voor kleine badkamers. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt met een kleine badkamer.

Aanpassen van de badkamer

Ook voor aanpassingen aan je bestaande badkamer kan je bij ons terecht. In onze badkamer showroom vind je een ruim assortiment met verschillende tegels en badkamermeubels. Wil jij nieuwe tegels of moet jouw badkamermeubel vervangen worden? Kom dan bij ons inspiratie opdoen. Naast sanitair en badkamermeubels van bekende merken, vind je bij ons ook een assortiment huismerk producten en kan je bij ons ook terecht voor maatwerk. Zo kunnen wij voor elk budget een badkamer realiseren die aan al jouw wensen voldoet.

Onze locatie

Joni

‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak