Industriële Riverdale badkamer

De Riverdale badkamer heeft een nieuwe look! Namelijk de industriële look. Het betonstuc in antraciet op de wanden en het stoere Riverdale meubel zorgen voor een unieke combinatie aan stijlen. Met als resultaat een prachtige eigen-tijdse uitstraling.

Hoe creëer je een stoere en eigentijdse badkamer?
Een eigentijdse badkamer die dagelijks en intensief gebruikt wordt en dus van alle gemakken voorzien moet zijn.

Nou… dan kies je een ligbad óf een douche, of beide. En een toilet, een wastafel en niet te vergeten: veel kastruimte!


Met betonstuc op de wanden en een stoer meubel maak je de industriële look. Met als resultaat een prachtige eigentijdse uitstraling in je badkamer. Deze Riverdale badkamer is gemaakt voor de Riverdale liefhebber! Het Riverdale meubel is samen met de bijpassende kolomkast dé eyecatcher. Slim en praktisch; het muurtje geeft je privacy op het toilet en het nisje in de douche is heel handig om je favoriete douchespulletjes bij de hand te hebbe


Door een stoer meubel te plaatsen met stalen frame bepaal je de look van je badkamer. De wand met grijze betonstuc maakt het helemaal af; zo creëer je een badkamer met een industriële look.

Om het toilet af te scheiden van de rest van de badkamer, is er een muurtje geplaatst. Dit muurtje dient tevens als afscheiding voor de doucheruimte. De glazen douchewand zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer én in de doucheruimte.

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Joni

‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak