De Riverdale badkamer heeft een nieuwe look! Namelijk de industriële look. Het betonstuc in antraciet op de wanden en het stoere meubel zorgen voor een unieke combinatie aan stijlen. Met als resultaat een industriële badkamer met een prachtige, eigentijdse uitstraling.

Industriële badkamermeubels

De badkamermeubelen die in een industriële badkamer goed tot zijn recht komen maken gebruik van strakke lijnen en rechte hoeken. Zwart staal is een detail wat vaak terugkomt en dit zorgt al gauw voor een hele stoere look. Dit zwarte staal wordt bij wastafels en kasten gecombineerd met een ruw houten afwerking. Zo krijgt een industriële badkamer toch nog wat warme elementen. 

Voor de douchecabine zijn stalen douchedeuren een erg populaire keuze. Dit strakke staal in combinatie met glas zal de eyecatcher van de badkamer zijn.

Industriële badkamertegels

De basis van de badkamer bestaat uit de wanden en vloer. Gemêleerde tegels met een betonlook dragen bij aan een industriële look van de badkamer. In plaats van wandtegels is betonstuc ook een veel gekozen optie. Zorg er dan wel voor dat je betonstuc gebruikt dat goed kan tegen vocht.

Inspiratie kleuren industriële badkamer

Veelal wordt er voor een industriële badkamer een basis kleurenpalet gekozen dat voornamelijk bestaat uit zwart, antraciet, grijs en wit. Maar laat je je zeker niet beperken tot deze kleuren wanneer je jouw droombadkamer ontwerpt.

Bruintinten zijn ook een veel gekozen kleur. Dit wordt onder andere vaak verwerkt met behulp van houten elementen of badtextiel.

Industriële badkamer ontwerpen

Zit je momenteel in de inspiratiefase en ga je binnenkort aan de slag met het ontwerpen van je eigen badkamer? Neem dan eens een kijkje tussen onze merken of kom langs in onze showroom in Barneveld. Daar helpen onze specialisten graag met het ontwerpen van jouw droombadkamer. 

Het is vooral goed om te beginnen bij de basics: de vloer en wanden. Deze elementen zal je minder makkelijk kunnen vervangen. Denk hier dus goed over na zodat jouw industriële badkamer klaar is voor de toekomst. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt kun je aan de slag met het uitzoeken van de verschillende badkamermeubels en het sanitair.

afspraak maken

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Joni

‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak