We hebben het er graag over en het mag weer dus waarom niet??

Marmer past uitstekend in de badkamer. Het wordt geassocieerd met luxe en comfort en tovert zelfs de kleinste ruimte om tot een paleis. Marmer voelt zeer zacht aan waardoor het perfect thuishoort in de badkamer.

Marmer past ook heel goed in een moderne woning en geeft je interieur een fantastische en warme uitstraling. Het klassieke materiaal heeft een ware comeback gemaakt. In de badkamer, in de keuken, in de woonkamer. Je ziet marmer overal terugkomen.

 

Marmer badkamertegels
Marmer badkamertegels

In een badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van wit marmer. Het heeft een natuurlijke, zachte uitstraling.  Witte marmer kan zowel gebruik worden in een moderne als in een traditionele badkamer. Een marmeren vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming waardoor het extra comfortabel aanvoelt.

Wat zo bijzonder aan marmer is, is het levendige karakter dat zowel past in een klassiek interieur als in een moderne en strakke omgeving. Bovendien is het erg praktisch, want het is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Marmer badkamertegels
Marmer badkamertegels Barneveld
Photo © Tony Powell. Waterworks Georgetown Showroom. March 27, 2015

Marmeren badkamers met een donkere kleur voelen vaak direct huiselijk aan. Het is mooi in combinatie met het witte marmer, maar ook zwart marmer is helemaal van deze tijd en geeft je interieur direct een haast koninklijke uitstraling.

Marmer badkamertegels