Venis is onderdeel van de Porcelanosa groep. Het bedrijf kan hierdoor ervaring putten uit jarenlange ervaring als fabrikant van keramische tegels, Daarom is het bedrijf inmiddels een mondiaal referentiepunt op het gebied van de productie van keramische en porseleinen wand- en vloertegels. Venis kan aan de top blijven dankzij haar innovatieve geest.

Venis is een van de bedrijven waarvan de keramiek producten het meest doorontwikkeld is op alle gebieden: van ontwerp, de kwaliteit en duurzaamheid van het productieproces, tot aan de zoektocht naar nieuwe toepassingen in de hedendaagse architectuur.

Venis tegels in de badkamer

De wand en vloertegels van Venis zullen perfect zijn in de badkamer. Van dit merk hebben we verschillende lijnen in ons assortiment opgenomen. Een populaire tegel is bijvoorbeeld de Venis Baltimore welke zowel een variant heeft voor de vloer en de wand. Deze tegel heeft een gemeleerde betonlook wat ook zorgt voor een klein beetje textuur. Hierdoor is de tegel niet te glad en kun je hem goed in de douche gebruiken zonder uitglij gevaar. 

 

Bekijk de nieuwste Venis tegels in onze showroom

Wil je graag Venis tegels kopen? In onze showroom in Barneveld kun je inspiratie opdoen voor de gehele invulling van je badkamer. Daar hebben een grote selectie van de Porcelanosa Venis tegels opgesteld bij onze andere vele merken. Naast tegels kun je in onze showroom ook perfect een kijkje nemen tussen alle verschillende opties voor het sanitair waarmee je jouw badkamer mee kunt stylen. 

Onze specialisten kunnen jou dan uiteraard helpen bij het maken van een keuze. Deze weten dankzij hun jarenlange ervaring goed welke tegels goed matchen met welke type kranen, wastafels, badkamerkastjes en douchewanden.

Venis demo