Merazzi logo

Marazzi tegels staan voor een moderne, stijlvolle en warme uitstraling. Marazzi is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels en opereert internationaal. Sinds 1935 creëert Marazzi met ervaring, innovatie, creativiteit, traditie en een passie voor keramiek en milieubewustzijn de meest uiteenlopende tegels in topkwaliteit. Met meer dan 3.500 producten in diverse materiaalsoorten zoals porselein, mozaïek, marmer, graniet en natuursteen is er voor ieder wat wils.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar de tegels van Marazzi? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Barneveld met meer dan 800m2 aan inspiratie.

Over Marazzi

Marazzi is een van de bekendste bedrijven dat keramieken tegels produceert. In hun enorme aanbod vind je een grote collectie vloer- en wandtegels die uitermate geschikt zijn voor de badkamer. Bij Marazzi kan jij je tegels uitzoeken op een bepaalde kleur of look. Van klassiek wit tot marmer en van industrieel grijs tot houtlook tegels.

merazzi badkamer houten vloer

In de collectie van Marazzi

In het enorme assortiment vind je verschillende soorten Marazzi tegels in een bepaalde look, stijl of afmeting. We vertellen je over een aantal opvallende tegelsoorten.

Een van deze collecties, is de populaire Marazzi treverk collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende tegels met een, niet van het echt te onderscheiden, houtlook. Je kunt kiezen voor warm eiken, kastanjebruine tegels, maar bijvoorbeeld ook uit houtsoorten als lariks of beuken. Vrijwel al deze tegels zijn rechthoekig om ook qua uitstraling overeen te komen met een houten vloer. Je kunt deze tegels kopen in formaten als 15×120, 20×120 en 30×120. Omdat de tegels lang en smal zijn, kunnen we met een smalle voeg in de vloer dezelfde uitstraling krijgen als een echte houten vloer.

Wil je zo min mogelijk voegen in de badkamer, dan vind je in de Marazzi Grande collection een collectie met grote tegels in formaten van 162×324, 160×320, 120×240. De tegels uit deze collectie worden ook wel ‘big slab’ genoemd. Zo kan jij je vloer of wand in één geheel in bijvoorbeeld een marmer of betonlook.

Een andere populaire collectie van Marazzi, zijn de D_Segni Blend tegels. Deze Marazzi tegels zijn voorzien van een mooi patroon of mozaïek. Wil je een badkamer met een vintage uitstraling dan vind je hier ongetwijfeld iets wat helemaal past in jouw badkamer.

Naar wat voor tegels je ook op zoek bent, in de enorme collectie van Marazzi vind je altijd wel een tegel naar wens.

Merazzi beige badkamer

Laat je inspireren bij van Manen Badkamers

In onze showroom in Barneveld vind je maar liefst 800m2 aan badkamer inspiratie. Bekijk de Marazzi tegels in onze showroom en ontdek de vele andere tegel- en sanitairmerken. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen en ontwerpen van jouw badkamer. Wil jij meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!