Elise logo

Jarenlange ervaring en vakmanschap maakt dat de badmeubelen van Elise kwalitatief hoogstaande producten zijn die lang mee zullen gaan. Het tijdloze design van de badmeubelen van ELISE staat garant voor jarenlang plezier.

ELISE: een onmiskenbaar concept, geheel naar uw wens en met zorg geproduceerd door mensen die houden van hun vak. Eenvoud en perfectie. Geïnspireerd door de rust van de natuur en gebruikmakend van kwalitatief hoogwaardige materialen. Vooruitstrevende oogstrelende ontwerpen. Het tijdloze design van ELISE is haar tijd ver vooruit.

ELISE maatwerk. De oplossing voor een unieke badkamer

We leven in een tijd waar een hoop meubels als massaproduct van de lopende band komen. Juist nu ervaren mensen hoe fijn het kan zijn om een custom product te hebben dat uniek is en precies past bij jouw wensen en ruimte. ELISE maakt de meubelen voor in de badkamer geheel op maat, waardoor het een natuurlijk geheel met de badkamer vormt. Concessies hoeft u niet doen.

Online inspiratie opdoen

Op onze website bieden wij een hoop inspiratie aan via ons blog. Wil je meer weten over de uitstraling van de meubelen van ELISE voor in de badkamer en wat de opties zijn? Dan is onderstaande brochure de oplossing voor jou. Deze brochure van ELISE staat boordevol sfeer en inspiratie.

ELISE meubelen in onze showroom

In onze showroom in Barneveld vind je meerdere badkamer etalages waar de meubelen van ELISE heel mooi tot hun recht komen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ELISE meubelen in jouw badkamer? Kom dan gerust eens langs of plan een afspraak met een van onze adviseurs voor een bron aan inspiratie.

Heb je nog vragen over het aanbod van onze ELISE meubelen, neem dan contact met onze klantenservice. Onze specialisten staan altijd voor je klaar.