Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in de inrichting in je huis.En waar hebben we het dan over?
Over de “natuurlijke tinten’’.Mensen halen buiten naar binnen, maar hoe pas je dit nou toe in je badkamer?

Fris hout
Allereerst ‘Hout’. Hout staat voor een nieuw en fris begin. Het staat voor groei, expansie en creativiteit. En nou juist het laatste ‘de creativiteit’ kan je heel leuk toe passen in de badkamer.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten plank als wastafelblad? Dit geeft een rustige en natuurlijke sfeer. Je kunt natuurlijk ook je houten planken terug laten komen in een nis. Dit geeft een eenheid en dus rust in je badkamer.

Natuurlijke badkamer Barneveld
Natuurlijke badkamer Barneveld handdoeken en gastendoeken
Natuurlijke badkamer Barneveld

Groen is fijn!
Voor de groene fans onder ons zijn er ook hele mooie planten voor in de badkamer. Heb jij daar wel eens aan gedacht? Een mooie plant is bijvoorbeeld de ‘krulvaren’ dit geeft een wat speelse touch in je badkamer. Wil je een wat zachte en lieflijke uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor de ‘Venus haar’
Als je naar planten gaat kijken in de winkel denk er dan aan dat ze tegen schaduw kunnen. Meestal komt er weinig licht in de badkamer. Ook houden deze planten erg van luchtvochtige ruimtes, ideaal voor de badkamer dus!

Als laatste onderdeel van deze Blog gaan we het hebben over natuursteen. Natuursteen heb je in verschillende varianten, vormen en maten. Bijvoorbeeld de natuurstenen opbouwkommen. Deze zijn in strakke vormen verkrijgbaar maar ook in een natuurlijke vorm zoals je hieronder ziet.

Belangrijk bij natuursteen is dat je het goed behandeld. Een natuursteen is poreus en daarom kunnen er snel vlekken ontstaan. Dit kan je voorkomen door het te impregneren, de poriën sluiten en je zal veel langer plezier hebben van dit mooie product.

opbouwkom stone badkamer Barneveld
Natuurlijke badkamer beton blad

Bronnen afbeeldingen:
www.mediapinimg.com  www.domainehome.com www.littlegreenbay.com  www.bycocoon.com www.bhg.com