Wellness alleen te vinden in een kuuroord? Nee hoor! Ook thuis, in uw eigen badkamer is het mogelijk om het gevoel van wellness optimaal te beleven. 

Hoge kwaliteit producten voor een luxe wellness badkamer

Ontspannen op een plek die je helemaal voor jezelf hebt. Dat is wat een luxe wellness badkamer je kan bieden. Natuurlijk begint alles bij de juiste producten: dankzij onze hoge kwaliteit badkamermeubelen, luxe tegels en prachtige accessoires, ervaren je lichaam en geest pure weldaad.

Sauna

Ben je op zoek naar een sauna voor uw wellness badkamer thuis? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk sauna’s. Wij bouwen de sauna op maat, zodat deze precies in jouw badkamer past. Ook voor de kleine badkamer is er veel mogelijk: meer dan je misschien denkt. In iedere woning is namelijk ruimte om een sauna te realiseren. Samen met Liberty Wellness geven wij jouw badkamer de wellness look waar je naar op zoek bent.

Stoomcabine

Veel mensen verwarren een stoomcabine met een sauna. Beide producten dragen bij aan een gezond en uitgerust lichaam, maar een stoomcabine doet dit op een totaal eigen manier. Dankzij de stoom in een stoomcabine gaan de huidporiën open en kan het vuil het lichaam verlaten. De huid wordt zacht en soepel. Natuurlijk zorgt een warm en weldadig stoombad ook voor een heerlijke ontspanning.

Sunshower

Met een Sunshower in de badkamer krijg je het ultieme gevoel van ontspanning. Het infrarode licht van de Sunshower is goed voor de bloedsomloop en werkt verlichtend voor pijn in de spieren. Dankzij het uv-licht maakt het lichaam de belangrijke vitamine D aan. Hierdoor voel je je energieker en tegelijkertijd werk je aan het krijgen van een gezonde kleur! 

Wil je de volledige wellness beleving realiseren in uw nieuwe badkamer? Zet dan de puntjes op de i met weelderige tropische planten, sfeervolle verlichting, heerlijke eucalyptus-geurkaarsen en kies voor hotelkwaliteit handdoeken. Zo is het alsof je iedere dag een wellness inloopt, maar dan gewoon in uw eigen huis!

Sauna badkamer

Wellness Badkamer ontwerpen

Wilt u ook een wellness badkamer thuis, met een sauna, stoomcabine of panelen met infraroodstraling? Dan helpen wij jou graag alle details uit te werken! Bij ons vind je alles voor uw eigen home spa, zoals badkamermeubelen, tegels en accessoires. In alle stijlen en kleuren. Bezoek onze showroom in Barneveld voor inspiratie en advies.

afspraak maken

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Joni

‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak