Wellness Badkamers

Om het optimale uit uw badkamer te halen bent u op zoek naar een beetje meer. Dat stukje extra dat uw badkamer verandert in een kuuroord.

Een wellness badkamer met whirlpools, baden en stoomproducten van Cleopatra

Ontspannen! Een plek voor uzelf. De hoogste kwaliteit producten laten uw lichaam en geest een pure ontspanning ervaren, en dat in uw eigen badkamer! Wat dacht u van puur genieten in een stoomcabine van Cleopatra? Of een sauna van Villeroy & Boch.


Sauna badkamer

Sauna
Wilt u een sauna? Van Manen Badkamers is gespecialiseerd in maatwerk sauna’s. Wij bouwen sauna’s op maat die precies past in uw badkamer. Ook voor de kleinere badkamer is er meer mogelijk dan u denkt.

In elke woning is wel een plek te vinden waar een sauna is te realiseren. Samen met Liberty Wellness bouwen wij uw sauna op maat.
www.libertywellness.nl


Wellness badkamer Barneveld Stoomcabine

Stoom
Veel mensen vergelijken een stoomcabine vaak met een sauna. Nou dragen beide producten bij aan een gezonder lichaam, maar doen ze dit wel op hun eigen manier.

Met stoom word de huid wordt zacht en soepel doordat de huidporiën open gaan en het vuil het lichaam kan verlaten. Naast dit alles zorgt een stoombad ook voor een heerlijke ontspanning.
www.cleopatra.nl


Sunshower

Sunshower
Met de Sunshower in uw badkamer krijgt u de ultieme ontspanning. Infrarood is goed voor de bloedsomloop en werkt verlichtend voor pijn in de spieren.

Door het UV-licht maakt het lichaam de belangrijke vitamine D aan. Daardoor voelt u zich energieker en krijgt u een gezonde kleur.
www.sunshower.nl

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Joni

‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak