Moderne Badkamers

Strak, fris, tijdloos: de ultieme kenmerken van een moderne badkamer. Een plek waar functie en verfijnd uiterlijk elkaar treffen.

moderne badkamer Barneveld

Vandaag de dag horen we op televisie en lezen we in tijdschriften veel over moderne badkamers. Maar wat is dat eigenlijk, een moderne badkamer? En welke badkamer past bij u?
Een moderne en stijlvolle badkamer speciaal samengesteld om nu van te genieten, maar zeker ook later. Samen met u denken wij aan de toekomst zodat u lang kunt genieten van een badkamer die voorzien is van alle gemakken.


moderne badkamer Barneveld

Waar vroeger de badkamers in de hele straat hetzelfde waren, kleine witte tegels met een douche in het bad, zijn de mogelijkheden vandaag de dag oneindig. Bij Van Manen Badkamers te Barneveld kunt u terecht om uw droom te laten uitkomen. Ook door middel van tegels kunt u uw huis een totaal eigen karakter geven. Tegels vormen de basis voor uw ruimte. U kunt kiezen voor grote strakke tegels waardoor u de ruimte optisch groter kan maken.


Moderne badkamer

Wij merken dat steeds meer mensen vallen voor het strakken lijnenspel, de spannende materiaal- en kleurcombinaties en de ruime opzet van een moderne Badkamer. Daarnaast is het gebruik van veel glas ook een kenmerk van de moderne badkamer. Dit vergroot de ruimtelijkheid en draagt bij aan het minimalistische karakter.

Bron afbeeldingen: informdesign.com desiretoinspire.net homedesignetc.com

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers

‘Gaby weet met haar creativiteit iedere keer weer tot een verrassende oplossing te komen. Van uw wens maakt zij haar uitdaging. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte. En dit resulteert in pareltjes van badkamers. Functioneel én stijlvol. Tijdloos én toch modern.’


Gaby van Voorthuizen

maak een afspraak