Strak, fris, tijdloos: de ultieme kenmerken van een moderne badkamer. Een plek waar functie en verfijnd uiterlijk elkaar treffen. Met een moderne woonstijl in de badkamer verkrijg je een plek vol rust dat klaar is voor de toekomst.

Moderne badkamer ontwerpen

Vandaag de dag horen we op televisie en lezen we in tijdschriften veel over moderne badkamers. Maar wat is dat eigenlijk, een moderne badkamer? En welke badkamer past bij jou?

Een moderne en stijlvolle badkamer speciaal samengesteld om nu van te genieten, maar zeker ook later. Samen met jou denken wij aan de toekomst zodat je lang kunt genieten van een badkamer die voorzien is van alle gemakken.

Moderne badkamermeubels

Moderne badkamermeubels kenmerken zich vaak door hun scherpe hoeken en effen kleuren. Eenvoud is key en dat zorgt er voor dat moderne badkamermeubels geschikt zijn voor heel veel verschillende badkamers.

Moderne badkamertegels

Waar vroeger de badkamers in de hele straat hetzelfde waren, kleine witte tegels met een douche in het bad, zijn de mogelijkheden vandaag de dag oneindig. Bij Van Manen Badkamers te Barneveld kun je terecht om je droom te laten uitkomen. Ook door middel van tegels kun je jouw huis een totaal eigen karakter geven. Tegels vormen de basis voor de ruimte. Je kunt kiezen voor grote strakke tegels waardoor je de ruimte optisch groter kan maken.

Inspiratie kleuren

In moderne badkamers zien we heel vaak de combinatie tussen wit en antraciet. Dit zorgt voor een heel strak pallet met veel contrast. Dit zijn echter niet de enige kleuren die goed passen bij deze stijl. Je kunt ook heel goed een moderne stijl verkrijgen met crème of een betonkleurig grijs. Hetgeen dat al deze kleuren met elkaar gemeen hebben is dat ze rustig ogen waardoor je in een moderne badkamer gemakkelijk tot rust kunt komen. 

moderne badkamer Barneveld witte opstaande kommen

Moderne badkamer accessoires

In een moderne badkamer vind je vaak accessoires gemaakt van diverse materialen zoals hout, beton en soms zelfs staal. Hoewel je met staal ook als snel over een industriële badkamer spreekt.

Wij merken dat steeds meer mensen vallen voor het strakke lijnenspel, de spannende materiaal- en kleurcombinaties en de ruime opzet van een moderne badkamer. Daarnaast is het gebruik van veel glas ook een kenmerk van de moderne badkamer. Dit vergroot de ruimtelijkheid en draagt bij aan het minimalistische karakter.

afspraak maken

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Gaby

‘Uw badkamer, uw droom, mijn uitdaging.’


Gaby van Voorthuizen

maak een afspraak