Badkamers in nostalgische, klassieke en engelse stijl. Met onze unieke collectie hopen wij u iedere keer weer te verrassen.

De badkamer is dé plek waar u uw liefde voor klassiek kan laten weerspiegelen, of u dit creëert door gebruik te maken van traditionele kleuren of van nostalgische ontwerpen, het resultaat is verbluffend. Wij denken graag met u mee dus kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Klassieke badkamermeubels

Klassieke badkamermeubels nemen je mee terug in de tijd. De ronde vormen die vaak meerdere facetten hebben en goed versierd zijn. Door deze elementen zal een klassieke badkamer vaak ook wat drukker ogen dan een moderne badkamer.

Wanneer je een redelijk kleine ruimte hebt voor je badkamer, dan is een klassieke stijl misschien niet de juiste keuze. Een kenmerkend element van klassieke badkamermeubels is dat ze vaak op de grond staan met voetstukken en pootjes. Dit in tegenstelling tot toiletten, kastjes en wastafels die aan de muur hangen in moderne badkamers.

Klassieke tegels

Wat je vaak terugziet in een klassieke badkamer zijn zwart witte tegels in een schaakbordpatroon. Deze combinatie is natuurlijk erg stijlvol, maar voel je niet beperkt tot deze keuze. Tegenwoordig heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten tegels qua kleur, formaat, vorm en afwerking. 

Wanneer je toch een klassieke stijl wilt verkrijgen in een kleine badkamer, dan raden wij aan te kiezen voor een grote, lichte tegel. Zo zal je de badkamer wat ruimtelijker laten lijken doordat je minder voegen ziet.

Inspiratiekleuren

De klassieke keuze voor kleuren in de badkamer is vaak een combinatie tussen wit en zwart of antraciet met details van eikenhout. Daarnaast kun je echter heel goed spelen met andere stijlvolle kleuren zoals smaragdgroen of diepblauw. Het belangrijkste als je de klassieke stijl wilt behouden is om niet te gaan voor kleuren die de overhand nemen en te fel zijn.

klassieke badkamer donkerbruin hout

Klassieke badkamer ontwerpen

De klassieke badkamers die wij u bieden variëren van chic tot juist heel eenvoudig Maar één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn allemaal tijdloos. De kracht van de schijnbare tegenstelling van luxe en eenvoud maakt deze badkamer misschien wel tot de badkamer waar u naar op zoek bent.

Ook in onze showroom hebben wij verschillende klassieke badkamers voor u opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom!

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers
Gaby

‘Uw badkamer, uw droom, mijn uitdaging.’


Gaby van Voorthuizen

maak een afspraak