Klassieke Badkamers

Badkamers in nostalgische, klassieke en engelse stijl. Met onze unieke collectie hopen wij u iedere keer weer te verassen.

klassieke badkamer Barneveld

De badkamer is een prima plek waar u uw liefde voor klassiek kan laten weerspiegelen, of u dit creëert door gebruik te maken van traditionele kleuren of van nostalgische ontwerpen, het resultaat is verbluffend. Wij denken graag met u mee dus kom snel een kijkje nemen in onze showroom!


klassieke badkamer

De klassieke badkamers die wij u bieden variëren van chic tot juist heel eenvoudig Maar één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn allemaal tijdloos. De kracht van de schijnbare tegenstelling van luxe en eenvoud maakt deze badkamer misschien wel tot de badkamer waar u naar op zoek bent.


klassieke badkamer

Ook in onze showroom hebben wij verschillende klassieke badkamers voor u opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom!

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers

‘Gaby weet met haar creativiteit iedere keer weer tot een verrassende oplossing te komen. Van uw wens maakt zij haar uitdaging. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte. En dit resulteert in pareltjes van badkamers. Functioneel én stijlvol. Tijdloos én toch modern.’


Gaby van Voorthuizen

maak een afspraak