9.1 / 10 op basis van 29 reviews

Openingstijden:

Geopend
11:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 17:30
Geopend
09:00 - 21:00
Geopend
09:30 - 16:30
Geopend
Gesloten

0342 42 57 40 Beschikbaar
Menu
Openingstijden: 11:00 – 17:00
Openingstijden: 09:00 – 17:00
Openingstijden: 09:00 – 17:00
Openingstijden: 09:00 – 17:00
Openingstijden: 09:00 – 17:00
Openingstijden: 09:30 – 16:30
Openingstijden: Gesloten

Nieuwe coronamaatregelen

Badkamer ontwerpen

Als u toe bent aan een nieuwe badkamer heeft u vast al wel ideeën over hoe de badkamer eruit moet komen te zien. Met ons programma kunt u gemakkelijk een 3D badkamer ontwerp maken. Voer de afmetingen in van uw badkamer en sleep de onderdelen in het ontwerp om ze een plek te geven. Wanneer u klaar bent, heeft u direct een beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien! Komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u graag om uw ideale badkamer in beeld te brengen.

Maak zelf een start 

Heeft u al ideeën over de indeling van uw badkamer? Met dit 3D ontwerpprogramma kunt u eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van uw nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

Klaar met ontwerpen

Vergeet niet op te slaan

Ons tekenprogramma biedt u de mogelijkheid om meerdere badkamer ontwerpen op te slaan, zodat u verschillende ontwerpen kunt uitwerken. Ook kunt u hierdoor op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen of de eerder gemaakte ontwerpen bekijken.

Mail ons uw ontwerp

Is uw ontwerp gereed en bent u tevreden over het resultaat? Mail dan uw ontwerp naar ons. Wij bekijken uw gemaakte ontwerp en nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uw basisontwerp kunnen we als vertrekpunt gebruiken om uw nieuwe badkamer uit te werken.

Uw eigen badkamer ontwerpen: waar moet ik rekening mee houden?

Gaat u uw eigen badkamer ontwerpen? Dan is het belangrijk dat u de juiste afmetingen weet. Voor een 3D ontwerp heeft u naast een lengtemaat en een breedtemaat ook een hoogtemaat nodig. Deze is met name belangrijk voor als u wilt weten hoeveel tegels u nodig heeft om de wanden te betegelen. Vergeet ook niet om in het 3D badkamer ontwerp deuren en ramen mee te nemen.

Met de juiste afmetingen van uw badkamer kunt u een globale indeling maken van uw badkamer. U kunt kiezen uit verschillende soorten sanitair, badkamermeubels, tegelmerken, douches en baden. Daarnaast heeft u misschien ook nog wel specifieke wensen, zoals een inloopdouche of bubbelbad. Of wilt u graag een dubbele wasbak met twee kranen? Samen kijken wij altijd naar de mogelijkheden om de badkamer van uw dromen te verwezenlijken.

Inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer ontwerp

Weet u nog niet helemaal zeker wat voor badkamer u wilt? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Barneveld en laat u door ons inspireren met onze verschillende badkamer designs. Bent u benieuwd wat u van ons kunt verwachten? Kijk dan eens naar de verschillende projecten die wij hebben opgeleverd. Van kleine badkamers tot luxueuze design badkamers en van industrieel tot landelijk, u komt het allemaal tegen in ons uitgebreide portfolio.

Van idee tot 3D ontwerp en van offerte tot oplevering zijn wij betrokken bij het realiseren van uw badkamer. Onze eigen ervaren monteurs komen graag een keer langs om de huidige badkamer te bekijken, zodat wij weten welke werkzaamheden nodig zijn om uw verwachtingen te overtreffen.