Badkamer ontwerp in 3D

Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer? Het is haast niet meer voor te stellen maar vroeger werden badkamers alleen maar getekend in 2D met de hand met pen en papier. Het was dan altijd maar de vraag; hoe komt het er in het echt uit te zien? Tegenwoordig is dat niet moeilijk meer voor te stellen. De eindeloze mogelijkheden in sanitair, tegels, baden, douches etc. zijn volledig in het 3D ontwerp te zetten en ziet onwijs er professioneel en realistisch uit.

We proberen samen met de klant bij het design van de badkamer rekening te houden met een functionele en logische badkamerindeling. We maken optimaal gebruik van de ruimte en spelen hiermee. Gaan we voor één of twee wasbakken? Willen we een aparte douche, of een douche en bad ineen? We vergeten ook niet aan voldoende opbergruimte te denken.

Het programma waar wij mee werken heeft gekwalificeerde ontwerpers en modelleurs die erop gebrand zijn om modellen van badmeubels, kranen en tegels te produceren die een realistische en nauwkeurige weergave hebben. Bijna alle merken en modellen kunnen worden toegepast in de juiste afmetingen voor het ontwerp. Het ontwerp en de materialen kunnen van alle In stap 2 van het programma kunnen de modellen van alle kanten worden bekeken.

Heel beschrijvend is de uitvoering van geanimeerde bewegingen. Het openen en sluiten van deuren en laden en het opendraaien van kranen creëert een levendig en harmonieus beeld van de badkamer. Lampen en verlichte spiegels zijn uitgerust met lichtbronnen om uw ontwerp zo realistisch mogelijk te maken.

Zelf beginnen
Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer? Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kan je eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van je nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer.

Start ontwerpprogramma

Opslaan
‘Mijn Bad in Beeld’ bied je de mogelijkheid om meerdere badkamer ontwerpen op te slaan, zodat je verschillende ontwerpen kunt uitwerken. Ook kan je hierdoor op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen of je eerder gemaakte ontwerpen bekijken.

Mail ons jou ontwerp
Is je ontwerp gereed en ben je tevreden over het resultaat? Mail dan je ontwerp naar ons. Wij bekijken je gemaakte ontwerp en nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Jouw basisontwerp kunnen we als vertrekpunt gebruiken om je nieuwe badkamer uit te werken.