Ben je van plan de badkamer een complete overhaul te geven? Of ben je misschien net verhuisd en past de huidige badkamer totaal niet bij jouw stijl? Je staat er niet alleen voor! Onze specialisten staan altijd klaar om jou van interieuradvies te voorzien voor jouw droombadkamer.

Jouw badkamer, jouw stijl

De badkamer is voor velen hun privé oase waar ze de dag goed in kunnen beginnen en waar ze de dag ontspannen in kunnen afsluiten. Deze rust wordt versterkt wanneer de badkamer tot in de puntjes past bij jouw woonstijl en voorzien is van alle gemakken waar je naar opzoek bent. 

Onze monteurs en interieurspecialisten hebben jarenlange ervaring met alle stijlen badkamers. Zo hebben we al meerdere landelijke badkamers geplaatst, maar kunnen we je ook perfect van dienst zijn met het ontwerpen en installeren van een industriële badkamer met stalen douchedeuren.

Doe anders eens inspiratie op bij onze eerdere projecten.

Luxe badkamer Barneveld marmer en glas

Badkamer interieuradvies bij Van Manen

Kom je er zelf niet helemaal over uit en blijf je met vragen zitten over de inrichting van jouw badkamer, kun je altijd bij ons langs voor een professioneel advies. Wanneer je bij ons langskomt voor interieuradvies zullen we samen kijken welke stijl het beste bij je past. Tijdens ons intakegesprek zullen we goed kijken naar de ruimte die je hebt en wat alle mogelijkheden zijn om jouw droombadkamer te verwezenlijken.

Styling dag 27 mei badkamer ontwerp tekening
Styling dag 27 mei tekening

Online Badkamer Ontwerpen

Wil je eerst zelf kijken of je eruit komt met het samenstellen van jouw badkamer? Op onze site vind je een tool waarmee je online je badkamer kunt ontwerpen. Hiermee kun je zelf passen en meten wat voor meubilair zal passen in de ruimte die je hebt. Onze specialisten kunnen je hier uiteraard ook bij helpen als je er niet uit komt. 

Wil je graag langskomen in onze showroom om met onze adviseurs de badkamer van jouw dromen samen te stellen? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens een keer onze kant op. 

afspraak maken

Ter Inspiratie

bekijk alle badkamers
Joni

‘‘Ik ga graag met u op zoek naar uw stijl en kleur.’


Joni van Ginkel

maak een afspraak