Ariadne at Home badkamer

Deze unieke badkamer is het resultaat van een creatieve samenwerking met het woonblad Ariadne at Home!

Ariadne At Home Meubel

Er is aan alles gedacht in deze badkamer. De ronde licht schakelaars en stopcontacten van porselein combineren nostalgische charme met moderne techniek. Het badkamermeubel (140cm) heeft een houten onderkast en een zwart granieten wastafel. De deurtjes zijn afgewerkt met zwarte T-greepjes en dankzij het softclose-systeem sluiten ze altijd muisstil. De bijpassende spiegel met houten lijst maakt het plaatje compleet.


Ariadne At Home Bad

De stoere houtlook tegel op de vloer is niet van echt hout te onderscheiden. De wandtegels met kantreliëf zijn een lust voor het oog. Het mixen van het wildverband patroon op de vloer en het visgraatpatroon aan de wand zorgen voor een prachtige ambiance.

UNIEK Maak uw bad uniek en schilder ’m in een ander kleurtje. Ook de leeuwenpootjes kunt u een lik verf geven, voorzie ze dan wel van een primer.


Ariadne At Home Radiator

Wat een plaatje: deze stalen ledenradiator (728x1000mm) in de kleur ‘vintage lak’. Het traditionele ontwerp is een warme knipoog naar vervlogen tijden. Door de donkere tint terug te laten komen in het wastafelblad ontstaat eenheid. Het combineren van de verschillende elementen levert geen problemen op dankzij de witte basis van de badkamer.

Ter inspiratie

bekijk alle badkamers

‘Uw project is mijn project.’


Youri de vries

maak een afspraak