Landelijke Badkamers

Sinds enige tijd is er een nieuwe stijl in de woninginrichting die de voorkant van de bladen haalt. Niet meer alleen het strak moderne krijgt de aandacht, ook een voor velen tot op heden nog onbekende brocante stijl maakt zijn opwachting. De brocante stijl omvat alles wat niet oud genoeg is om antiek te zijn maar wat zeker wel het een en ander te leiden heeft gehad. De beste spullen worden daarom vaak ook gevonden op kleine franse markten in oude boeren dorpjes.

Romantisch of landelijk

Deze brocante stijl laat zich vergelijken met de landelijke stijlen die wij in onze badkamers tot uiting brengen. Het uitgangspunt: oud is nieuw. Door te werken met natuurlijke kleuren en materialen wordt u badkamer een rustige en warme ruimte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor romantische eiken wastafelmeubels met wastafels van donker natuursteen. Dit kunt u dan weer aanvullen met een sierlijk gietijzeren bad met prachtige pootjes. Om het af te maken plaatst u nog een gietijzeren radiator en een prachtige levensgrote barok-spiegel. Kortom, ideeën genoeg!

Landelijk tot de laatste tegel

In onze showroom hebben wij een groot deel van de landelijke badkamers gebouwd op een vloer van houten balken. Wij vinden dat deze hout kleuren  de sfeer het beste weergeven. Nou hoor ik u denken, 'Een houten vloer in de badkamer?'. En u heeft gelijk, omdat de badkamer een vochtige ruimte is ontkomt u vaak niet aan een tegelvloer. Maar ook door hebben wij een oplossing voor, het zogenoemde keramisch parket. Dit zijn gebakken tegels in de hout kleuren. Deze tegels zijn dermate goed nagemaakt dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zelfs aan de voelbare houtstructuur is gedacht. 

Komt dat zien

De mogelijkheden zijn ruim aanwezig als u op zoek gaat naar een landelijke badkamer. U proeft de sfeer. Wat nog wel belangrijk is, is een goed advies! De adviseurs van Van Manen Badkamers tonen u de mooiste producten en kunnen u deze aanbieden voor een scherpe prijs. Zonder dat u hoeft in te leveren aan kwaliteit! Laat u inspireren!


Ook in onze showroom hebben wij verschillende moderne badkamers voor u opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom! U vindt onze showroom door op onderstaande banner te klikken. De badkamers die u onder andere in onze showroom kunt vinden ziet u hieronder.


Terug naar boven


Klassieke & Landelijke Van Heck Badkamers

Klassieke & Landelijke badkamers. Dat is waar Van Heck voor staat. De landelijke meubels geven een compleet andere draai aan uw woning!

Van Heck meubels zijn tot in detail afgewerkt. Elk meubel is met een kwast geschilderd met de beste kalkverf die er bestaat. Dat heeft tot resultaat dat zelfs de groeven in deze landelijke meubels mooi tot hun recht komen. 

Modern en landelijk

Naast deze landelijke stijl heeft Van Heck ook modern sanitair met een vleugje klassiek. Denk hierbij aan een gelakt vrijstaand meubel met een wastafelblad van zwart natuursteen. Modern maar toch landelijk. Ook vrijstaande baden met een brede en rondlopende rand kunnen we daar onder scharen.

Sprekend

Bij Van Manen bieden wij u iets unieks. Wij tonen u Van Heck in een ongekende sfeer. Wij gaan verder in de landelijke sfeer die Van Heck heeft gecreëerd. De Van Heck collectie wordt getoond in de natuurlijke omgeving. Zoals u op de afbeeldingen kunt zien laten wij het hout spreken. Duurzame materialen, oude tradities en sprekende stijlen...

Samen tot een ontwerp

Van Manen is erkend Van Heck dealer en toont u een groot deel van het Van Heck assortiment. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en maken graag samen met u een ontwerp van uw Van Heck badkamer. 

Kom naar de showroom!

        
      

Terug naar boven


Landelijke Badkamer - 'De sfeerhoek'

Deze badkamer staat in de lees en sfeerhoek van onze showroom opgesteld. De waskommen en spiegels zijn van Teak & Living. Teak & Living laat badmeubelen in combinatie met natuursteen en/of keramiek wasbakken, tafelbladen en diverse accessoires produceren in Azië. De meubelen hebben door de ambachtelijke verwerking een uitstraling van het vakmanschap die u zelden aantreft. Ze volgen alle stijlen en trends en passen hier hun ontwerp/collectie op aan van modern tot klassiek. Hun aanbod is divers en de meubelcollectie is uniek in Nederland.  

In stijl

Blikvanger in deze luxe badkamer zijn de waskommen op zuil van natuursteen. Deze kommen worden bijgestaan door wandkranen van van de Dornbracht source serie. De sprokkel spiegels van 80 bij 80 cm maken het geheel af. De nisjes die er naast zijn gebouwd hebben een sfeervolle uitdtraling, deze kunnen gebruikt worden voor een mooi beeld zo als in onze showroom maar kan natuurlijk ook voor de shampoo flessen en handdoeken.

Blokjes wand

De witte tegel blokjes achter de zuilen zijn ook van natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld  en een echt blikvanger! De tegels zijn dusdanig gekozen dat ze de sfeer benadrukken. Grote gestucte wanden en vloertegels komen zo volledig tot hun recht.

Al met al is deze luxe badkamer een landelijke badkamer die u niet elke dag ziet. U kunt hem komen bewonderen in onze showroom! U vindt onze showroom hier.


Terug naar boven


Kleine Landelijke Badkamer - 'De Veste'

De douche is van essentieel belang in de badkamer. Dit merkt u daarom ook bij badkamer de Veste. Een royale doucheruimte, afgesloten door een douchedeur van veiligheidsglas. 

Stijlvol

Een closet en een wastafel van Keramag Mayday bieden gegarandeerde kwaliteit en strak keramiek, eventueel uit te breiden met een vuilafstotende beschermlaag. De kranen worden verzorgd door Damixa, Deens design. 

Varieer in tegel

Wat toch het meest in het oog springt is de tegelcombinatie in deze badkamer. Door lichtinval en donkere hoeken ontstaat er een bijzondere sfeer in deze compacte maar toch ruimtelijke badkamer!

Laat u in de showroom nog verder inspireren door onze badkamers. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u!
Terug naar boven


Kijk ook eens bij de andere stijlen! 

Klassieke BadkamersModerne BadkamersLuxe / Exclusieve Badkamers Landelijke Badkamers Kleine Badkamers Projecten / Referenties 
(klik op een afbeelding of op een titel om naar een andere stijl te gaan)

Badkamers, Wellness & Tegels