Kleine Badkamers

Voor velen is de badkamer niet de grootste ruimte in het huis. Toch hebben we allemaal een gebruiksvriendelijke badkamer nodig. Het is bij kleine badkamers belangrijk om de opties vooraf goed te bekijken. Door verschillende ideeën uit te proberen gaan we op zoek naar de meest ruimtelijke opstelling. 

Badkamer ontwerpen

Bij een kleine badkamer is het belangrijk dat er een goede tekening wordt gemaakt. Onze adviseurs maken samen met u een 3D tekening. Door de tekening in 3D te maken vinden we vaak verborgen ruimte in de kleine badkamer. Hierdoor kunnen we u badkamer optimaal inrichten. Belangrijke uitgangspunten zijn gebruiksvriendelijkheid en opbergruimte. Dit alles gecombineerd met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Bij het inrichten van kleine badkamers kunnen we ook gebruik maken van ruimtebesparende producten. Zo kunnen we ruimtebesparende baden gebruiken. 


Inspiratie

Ook in onze showroom hebben wij enkele kleine badkamers voor u opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom! U vindt onze showroom door op onderstaande banner te klikken. De badkamers die u onder andere in onze showroom kunt vinden ziet u hieronder.


Terug naar boven


Kleine Landelijke Badkamer - 'De Leie'

Badkamer De Leie is een creatieve badkamer. U vindt bijvoorbeeld een spoelrand vrij afgewerkt toilet. Dit toilet wordt gecombineerd met een Sphinx wastafelmeubel. De spiegel met opbouw verlichting brengt de sfeer in deze badkamer.

Slim douchen

De basis is de ruime hoekdouche van Koralle. Door gebruik te maken van schuifdeuren kan ook in deze compacte badkamer ruim gedoucht worden. Opvallend is het zitje dat is gemaakt. In dit zitje is ook de afvoer verwerkt. De kranen in deze badkamer zijn van Grohe.

Het tegelwerk vormt deze badkamer. Een kleurtint die je minder vaak tegenkomt, maar die nog wel geliefd is bij veel mensen. Over de gehele wand is, in verschillende kleuren, een wildverband gelegd. Kortom, een sprekende badkamer, badkamer De Leie.

Kom deze badkamer bewonderen in onze showroom. U vindt onze showroom hier.Kleine moderne Badkamer - 'De Tjonger'


Badkamer De Tjonger is een badkamer die niet groot is maar waar wel alles in zit. Het badmeubel van Thebalux van 80 cm breed en een waskom van mineraal marmer komt mooi uit op deze grijs betegelde muur. Deze tegels van 60 x 60 cm lopen vanuit de vloer door op het bad en de muur achter het badmeubel. Het bad van Sealskin is 180 x 80 cm. De glazen badvouwwand ook van Sealskin sluit de ruimte af tegen te veel spetters, maar houdt het zo toch transparant. Hier is goed te zien hoe je een badkamer kan hebben waarvan je alle functies en de ruimte juist kan benutten.

Warm design

Deze radiator van Thermic past door zijn grijze kleur goed bij de tegels, het maakt de badkamer af en tot één geheel. Bij een radiator is het belangrijk dat hij er goed uit ziet naar uw smaak en stijl aangezien deze voor een lange tijd in een interieur aanwezig is. Deze duurzame radiatoren zijn goed toe te passen in een badkamer maar ook keuken, hal en woonkamer.


Compleet plaatje

De accessoires van Emco maken deze badkamer af, door de handige handdoekhouder naast het badmeubel en de houder bij het bad. Het water in deze badkamer stroomt uit de kranen van Hansgrohe.

Kom deze badkamer bewonderen in onze showroom. U vindt onze showroom hier.Kijk ook eens bij de andere stijlen! 

(klik op een afbeelding of op een titel om naar een andere stijl te gaan)

Badkamers, Wellness & Tegels