Kleine Badkamers

Voor velen is de badkamer niet de grootste ruimte in het huis. Toch hebben we allemaal een gebruiksvriendelijke badkamer nodig. Het is bij kleine badkamers belangrijk om de opties vooraf goed te bekijken. Door verschillende ideeën uit te proberen gaan we op zoek naar de meest ruimtelijke opstelling. 

Badkamer ontwerpen

Bij een kleine badkamer is het belangrijk dat er een goede tekening wordt gemaakt. Onze adviseurs maken samen met u een 3D tekening. Door de tekening in 3D te maken vinden we vaak verborgen ruimte in de kleine badkamer. Hierdoor kunnen we u badkamer optimaal inrichten. Belangrijke uitgangspunten zijn gebruiksvriendelijkheid en opbergruimte. Dit alles gecombineerd met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Bij het inrichten van kleine badkamers kunnen we ook gebruik maken van ruimtebesparende producten. Zo kunnen we ruimtebesparende baden gebruiken. 


Inspiratie

Ook in onze showroom hebben wij enkele kleine badkamers voor u opgenomen. Al onze badkamers zijn vernoemd naar een rivier. Op deze manier kunt u ze eenvoudig terug vinden in onze showroom! U vindt onze showroom door op onderstaande banner te klikken. De badkamers die u onder andere in onze showroom kunt vinden ziet u hieronder.


Terug naar boven


Kleine Landelijke Badkamer - 'De Leie'

Badkamer De Leie is een creatieve badkamer. U vindt bijvoorbeeld een robuust, vierkant afgewerkt toilet. Dit toilet wordt gecombineerd met een Keramag wastafelmeubel met opbouwkom. De spiegel met indirecte verlichting brengt de sfeer in deze badkamer.

De basis is de ruime hoekdouche van Koralle. Door gebruik te maken van schuifdeuren kan ook in deze compacte badkamer ruim gedoucht worden. Opvallend is het zitje dat is gemaakt. In dit zitje is ook de afvoer verwerkt. De kranen in deze badkamer zijn van Grohe.

Het tegelwerk vormt deze badkamer. Een kleurtint die je minder vaak tegenkomt, maar die nog wel geliefd is bij veel mensen. Over de gehele wand is, in verschillende kleuren, een wildverband gelegd. Kortom, een sprekende badkamer, badkamer De Leie.

Kom deze badkamer bewonderen in onze showroom. U vindt onze showroom hier.

Terug naar boven


Kijk ook eens bij de andere stijlen! 

Klassieke BadkamersModerne BadkamersLuxe / Exclusieve Badkamers Landelijke Badkamers Kleine Badkamers Projecten / Referenties 
(klik op een afbeelding of op een titel om naar een andere stijl te gaan)

Badkamers, Wellness & Tegels